Sport

Sport informatie

Hotel ‘De Rijper Eilanden’ heeft 150 kamers en is volledig toegankelijk. Elke kamer is rolstoelvriendelijk en beschikt over een ruime badkamer. Er zijn verschillende soorten kamers en de ruimte varieert van 35m² tot 45m². Voor degenen die hulpmiddelen nodig hebben, zoals een hoog/laagbed, papegaai, douchestoel of brancard lift, zijn deze beschikbaar zonder extra kosten. Zoals u kunt zien is dit een uniek hotel en een bijzondere accommodatie voor lichamelijk gehandicapte gasten. Wij geloven dat wij een goede service en ondersteuning kunnen bieden voor u als Sportbond of Sportclub met atleten die speciale behoeften hebben.

Ligging Hotel

De ligging van het hotel is uitstekend. Amsterdam, en ook luchthaven Schiphol, zijn slechts 30 minuten rijden. Met onze bussen die toegankelijk zijn voor gehandicapte passagiers, kunnen wij groepen vervoeren van en naar de luchthaven en naar andere locaties. De kaas hoofdstad Alkmaar ligt op slechts 15 minuten rijden van het hotel. In Alkmaar hebben we een gloed nieuw sportcentrum (De Meent ). Dit sportcentrum is van alle gemakken voorzien. Ons hotel is dan ook een fantastische uitvalsbasis voor groepen atleten met een lichamelijke handicap. Er zijn mogelijkheden voor trainingskampen, voorbereidingsweken, toernooien of clinics maar er zijn ook mogelijkheden om conferenties in één van onze toegankelijke vergaderzalen te organiseren. Ook kunnen we excursies naar verschillende bezienswaardigheden voor u reserveren. Bijvoorbeeld naar Amsterdam, de kaasmarkt in Alkmaar of de Keukenhof.

Reserveringen en contact

Ik hoop echt dat wij u een goed inzicht heb kunnen geven in de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben in Hotel ‘De Rijper Eilanden’. En ik hoop u en uw atleten ooit welkom te mogen heten in ons Hotel. Indien u meer informatie wilt of een reservering wilt maken voor uw activiteit, aarzel dan niet en neem dan contact met ons op.

Hotel de Rijper Eilanden
Ronald Vink
Zuiddijk 2 a
1483 MA  De Rijp
Tel: +31 299 675656
www.derijpereilanden.nl
@: ronald@derijpereilanden.nl