Theaterzaal

Zalen

Diverse zalen met museale inrichting bieden gelegenheid voor bijeenkomsten zoals feesten, bruiloften, optredens, vergaderingen en trainingen in een bijzondere sfeer. Geniet van een drankje in de gezellige bar of op het terras.

Theaterzaal

Een unieke zaal in Jugendstil is de blikvanger van Hotel De Rijper Eilanden. Een echt theater met verplaatsbare podiumdelen, professionele verlichtingsinstallatie, met een capaciteit voor ruim 200 toeschouwers en een fraaie bar.                            Voor optredens is de Theaterzaal beschikbaar. De kosten voor gebruik van de lichtinstallatie is afhankelijk van de door u gewenste situatie. De eventuele publiciteitskosten van het door u te organiseren evenement zijn voor uw rekening. De opbrengsten van de kaartverkoop  gaan uiteraard naar u als organisatie.

 college-opstelling-1
Feesten en partijen

De Theaterzaal is ook geschikt voor eigen (gesloten) optredens, feesten en partijen. Feesten en bruiloften bespreken we op maat. De invulling en zaalindeling passen wij graag aan uw wensen aan.

Beurzen, congressen en colleges

Onze Theaterzaal is een uitgelezen zaal om beurzen, congressen en eventueel colleges in te houden. In overleg met u passen wij de zaal naar uw wensen aan. Er zijn vele mogelijkheden.

Faciliteiten

-Geluidsinstallatie voor het bespelen van Cd’s of het aansluiten op de laptop.
-Theaterlichtinstallatie (spreek)microfoons, beamer en scherm
-Catwalk
-Bar
-Flexibele podium- en zaalindeling
– Ringleiding aanwezig

 college-opstelling-2
  De Theaterzaal is rolstoeltoegankelijk.