De Kamers

Voor alle onderstaande kamers geldt, een balkon op uw kamer is op basis van beschikbaarheid.

In alle 3 hotelgebouwen zijn er 17-18 kamers per verdieping.
Alle kamers aan de begane grond en op de eerste verdieping hebben een deur naar terras of balkon. Op de tweede verdieping hebben 6 van de kamers een balkon. De oppervlakte van de kamers is tussen 35m2 en 45m2. De kamers zijn uitgerust met 2, 3 of 4 eenpersoonsbedden. De boxspring bedden, van zeer hoge kwaliteit, hebben een standaardhoogte van 60cm. Wanneer u liever een bed van 45cm hoog wilt, kunt u dit van te voren aangeven bij de receptie.  De bedden zijn voorzien van een dekbed.  Dekens kunnen op aanvraag ook geleverd worden. De kamers zijn voorzien van verduisteringsgordijnen. De kamervloer is voorzien van vloerverwarming, heeft een glad oppervlak en een warme houten uitstraling.
Tweepersoonskamer
Themakamers

Naast een mooie, ruime bruidssuite, zijn er ook 3 kamers met tweepersoonsbed, ingericht in Jugendstil.

Toegankelijkheid

De hoog/laagbedden zijn verstelbaar aan hoofdeinde en voeteinde, uitgerust met onrustrekken en hebben de mogelijkheid voor een papegaai. De matras is waterdicht.

slaapkamer-1-4
Badkamers

De badkamers zijn ruim, 2,60 m x 2,70 m. Eén van de twee lampen in de badkamer gaat met een bewegingssensor aan en uit. Naast de toiletten  en in de douche zijn steunstangen. Alle douches zijn drempelvrij.

Hulpmiddelen

Beschikbaar op afspraak maar zonder extra kosten: hoog/laagbed, douchestoel, douchebrancard, tillift, dekenboog, baby alarm. Voor groepen is op aanvraag gebruik van een oproepsysteem met draadloze piepers mogelijk. Informeer bij de receptie.